De beste tablets in het land !!! IrfanView
IrfanView installeren en configureren.
1 - Download IrfanView 32 of 64 vanaf deze site. Weet je niet welke je moet kiezen neem dan 32, werkt altijd.
2 - Ga naar de map Downloads op je PC dubbelklik op IrfanView - Kies voor alles uitpakken
3 - Je ziet 3 bestanden: 1 - IrfanView32 of 64  / 2 - IrfanPlugins32 of 64 / 3 - IrfanTaal
Installeer die in deze volgorde en volgens onderstaande plaatjes (let op het plaatsen van vinkjes):IrfanView

IrfanView - is een gratis klein graphisch programma dat hulp biedt bij het scannen en bewerken van de bladmuziek. Dat wordt ook gebruik in de handleiding die hier te downloaden is. Andere fotobewerkings programma's kunnen ook gebruikt worden. BV Gimp, Corel PaintShop Pro, Adobe Photoshop enz ...
Irfan32
Handleiding 2
Handleiding 1
Wanneer deze drie bestanden geïnstalleerd zijn zie je het icoontje van IrfanView op het bureaublad staan.  Het programma kun je openen door daar dubbel op te klikken. Klik in het geopende venster op Options en daarna op Change Language. Klik vervolgens op Nederlands en dan op OK. We hebben nu een Nederlandstalig programma dat we verder naar onze wensen gaan aanpassen. Ga in IrfanView naar Opties en klik op Eigenschappen/Instellingen en daarna op Weergave. Naast de zwarte balk op Kiezen klikken en op de grijze kleur (3de van rechts in de onderste rij) en terug op OK. We zijn dat storende zwart scherm kwijt, oef … Nog eens Opties en Eigenschappen/Instellingen dan Bladeren/Bewerken alles plaatsen zoals de afbeelding hieronder. Zie vooral de 3 witte en 1 zwarte kleur !!!!
Klik op Kiezen om de kleuren te veranderen !

Zie maat 32. Heb ik daar weggeknipt en bovenstaande regel kleiner gemaakt om die daar te kunnen plakken. Zo krijg je pagina's waar gemakkelijker te bladeren valt.
1
2
3
1
1
4
Personen die bij mij een tablet MET Androïd EN Windows kochten moeten al het bovenstaande niet meer doen. Ze kunnen het wel op hun PC doen om daar bewerkingen te kunnen uitvoeren. 


SUCCES Raymond
Wanneer je de Tips en trucs bekijkt zie je wat er allemaal mogelijk is en na verloop van tijd heel simpel is
Onderstaande is met IrfanView gerealiseerd.  Van het A4tje  2 pagina’s gemaakt van 1280X700 pixels (11.6 " Cube i7 Remix Remix tablet)
Irfan64
Handleiding 3
Afdrukversie
Irfan64
Tips&Trucs