De beste tablets in het land !!! Naamloze pagina
JPEG  to  PDF
Dit is een programma voor het omzetten van beeldbestanden naar PDF-bestanden.  Het programma ondersteunt het converteren van meerdere beeldbestanden naar een of meerdere PDF-bestanden.Dit programma ondersteunt de beeldformaten: BMP, GIF, PNG, TIF, WMF, EMF, in aanvulling op JPG, JP2, J2K. De download uitgepakt  op je bureaublad plaatsen en het is klaar voor gebruik.
Download
Handleiding
Hoe te gebruiken:

Open het programma JPEG to PDF v3.7. Vink Single PDF-File named: aan en Match Image Size + Margins Zet vinkjes bij Schrink Over-Sized Images to Page Area en bij Enlarge Small Images to Page Area. Image Position is Centered en bovenaan kies ik voor mm. Deze bewerkingen moeten maar eenmaal gebeuren en een volgende maal dat je dit programma op start zal alles zo ingesteld staan.
Nu gaan we van de scans die gemaakt zijn (of de bewerkte scans) pdf-bestanden maken voor ons muziekprogramma MobileSheetPro.
Bij Output Path klikken we helemaal rechts op het rechthoekje met de 3 puntjes. Via Deze PC kun je bladeren naar de map waar je de PDF's wilt bewaren. Dat zie je in het grotere venster verschijnen. Daarna vul je de naam in naast Single PDF-File named die je het muziekstuk wilt meegeven. Daarna:
1 - Klik op Add Files en blader naar de map waar de scans staan
2 - Klik op het/de bestand(en) waarvan je een PDF wilt maken  en het/de bestand(en) verschijnt in het grote witte vak. Staan ze in de goede volgorde, Klik dan op Save PDF en in het nieuwe venster op OK  -  KLAAR